Opbergen subcategorieën:

Opbergen

“Waar zijn mijn sleutels gebleven?” Is misschien een vraag die wel eens opkomt als je net wilt vertrekken vanuit huis. Het kan zijn dat je even het overzicht hebt verloren over waar je al je spullen hebt neergelegd. Je kijkt overal waar je denkt dat ze zouden kunnen liggen en uiteindelijk blijken ze op tafel te liggen tussen een stapeltje brieven. Had je die brieven nou maar netjes op kunnen ruimen in bijvoorbeeld een leuke postbak! Een opgeruimd huis zorgt voor veel mensen ook voor een rustig hoofd. Je hebt overzicht en raakt niet zo snel dingen kwijt. Maar voor sommige mensen is het lastig om het huis netjes te houden. Waar moet je toch al die spullen kwijt? In deze categorie vind je allerlei producten die je kunnen helpen met het opbergen van al je spullen, groot en klein. Zo zul je nooit meer je sleutels kunnen verliezen tussen je kranten of brieven!

Manden

Deze categorie bevat diverse manden waarin je je spulletjes kwijt kunt. Zo zijn er metalen manden maar ook rieten manden van verschillende groottes. Welke soort mand voor jou geschikt is is natuurlijk afhankelijk van wat de verdere inrichting van je huis is en wat je erin wilt opruimen.  Rieten manden passen misschien wat meer in een huis met een klassiekere inrichting terwijl metalen manden meer moderniteit uitstralen.

Maar deze manden hoef je niet per se te gebruiken om spullen in op te bergen. Ook kun je ze gebruiken ter decoratie! Vul de mand met een kaars of een lantaarn bijvoorbeeld. Wees creatief! Soms worden de mooiste decoraties gecreëerd door je gedachtes de vrije loop te laten gaan en met je intuïtie verder te gaan.

Kranten- & tijdschriftenhouders

Stapeltjes met kranten en tijdschriften zijn verleden tijd met deze kranten- en tijdschriftenhouders. Naast dat ze ontzettend handig zijn zien ze er ook nog eens mooi uit. Wil je liever je tijdschriften tegen de muur bewaren? Dat is ook mogelijk! Bevestig dan dit tijdschriften trap-hek aan de wand en bewaar als je tijdschriften op niveau.

Hout

Ben je fan van hout? Of denk je dat je woonkamer wat meer houten accessoires kan gebruiken? Dan kun je ook gaan voor een opbergkist.  Er zijn veel verschillende soorten kistjes te vinden in deze categorie. Zo zijn er veilingkisten maar ook theelichtkisten! Of een mooie kistenset die als echte eyecatchers in je woonkamer zullen staan. En wil je een specifieke plek voor sleutels of geld? Dan zijn er ook handige bewaarbakjes hiervoor. Zo zul je nooit meer iets van waarde kwijtraken! Ook voor bijvoorbeeld horloges zijn er speciale doosjes. Deze houten bewaarspullen zijn niet alleen leuk voor jezelf, maar ook leuk als cadeau! Ken je iemand die van horloges houdt, dan is een bewaardoosjes voor horloges een ontzettend leuk cadeau om te ontvangen. En iemand die nogal verstrooid kan zijn en zijn of haar sleutels keer op keer kwijt is, zal best wel eens blij kunnen worden van een bewaardoosje voor sleutels.

Diverse opbergproducten

Iets wat ook wel snel kan kwijtraken zijn losse sleutels. Hoe vervelend is het als je je huissleutel niet kunt vinden vlak voordat je weg wilt gaan? Om al je losse sleutels bij elkaar te houden is er een sleutelbord. Zo kun je al je sleutels makkelijk bewaren en zul je geen stress hebben wanneer je net weg wilt en je sleutels weer eens kwijt bent.

In Nederland kan het best wel eens regenachtig zijn. Dan ga je het liefst niet op pad zonder paraplu. Maar zoek je nog een stijlvolle manier om je paraplu’s te bewaren? Deze categorie heeft verschillende soorten  paraplu standaarden waarin je al je paraplu’s op een mooie manier kunt bewaren!  

Lees meer