Geurproducten subcategorieën:

Geurproducten

Een huis kun je niet zo maar een thuis noemen. Door een huis lekker te laten ruiken kun je ervoor zorgen dat je huis meer thuis voelt. Heb je stank in je huis? Dan kan het al helemaal goed zijn om er aan te denken om hier iets aan te doen.  In deze categorie kun je verschillende producten vinden waar je je huis heerlijk mee kan laten ruiken! Er zijn geurbranders en geurzakjes, maar er is ook interieurparfum en geurolie! Maar welk product bij jou past kan verschillen.

                                              

Geurbranders zijn niet alleen handig om je huis lekker te laten ruiken. Het zijn daarnaast ook leuke eyecatchers om je woonkamer mee te decoreren. Er zijn verschillende soorten geurbranders te vinden in deze categorie. Het handige aan een geurbrander is dat zodra hij is opgebrand, je zo weer nieuwe geurtabletten in de brander kunt doen. Zo kun je afwisselen van geuren!

Interieurparfum

Ben je wat meer van de rustiekere producten? Dan is misschien interieurparfum iets wat meer bij je zou passen. Interieurparfum is een flesje met parfum erin. Door middel van stokjes verspreid de geur zich door je hele kamer. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten geuren. Hou je van appel? Of toch meer van rozen? Of toch cranberry?

Geurzakjes

Wil je een frisse kast? Dan kun je een lekker geurzakje neerleggen. Ook in bijvoorbeeld je auto kan je zo een geurzakje kwijt. Ruikt je auto niet zo fris? Of wil je het handschoenkastje wat lekkerder laten ruiken? Dan kun je overwegen om een geurzakje te kopen om in je auto te leggen. Ook voor je kast kun je zo’n zakje inzetten. Door het zakje verspreidt er een heerlijke geur in je kast! De geur blijft het beste wanneer je het zakje dicht laat. En wanneer het zakje zijn geur heeft verloren kun je de inhoud opzuigen met de stofzuiger. Dan heb je een lekkere geur wanneer je aan het stofzuigen bent.

Tips om je huis lekkerder te laten ruiken

Heb je een slaapkamer waarvan de geur wel een upgrade mag gebruiken? We zullen je een aantal tips geven waardoor je minder last zult hebben van de muffige geur. Ten eerste is het belangrijk om je beddengoed regelmatig te verschonen. Beddengoed kan namelijk best wel eens de oorzaak zijn van de muffe geur. Het is aan te raden om je beddengoed niet langer dan twee weken te laten liggen. En wanneer het ’s nachts warm is of wanneer je ziek bent, dan is het verstandig om iets vaker je beddengoed te verschonen. Wanneer je in bed ligt liggen de lakens direct op je huid, dat is dan ook de reden dat het bed op een gegeven moment niet meer zo fris ruikt. En hoe meer je zweet, hoe sneller dit gaat. Vandaar ook het advies om je beddengoed vaker te verschonen wanneer je ziek bent of wanneer het ‘s nachts warm is.

Daarnaast is het ook belangrijk om je kamer te ventileren. Het dan ook goed om in de nacht wanneer je gaat slapen je raam open te zetten. Als je dit liever niet wilt vanwege de kou, dan kun je ook overdag je raam open laten staan, of overwegen om een goed ventilatiesysteem aan te schaffen. Ook zou je de deur van je slaapkamer open kunnen laten staan zodat er een goede luchtdoorstroom is.

De laatste stap is natuurlijk om een lekkere geur toe te voegen aan je kamer. Een lekkere geur is beter dan een vieze stank, maar een lekkere geur is ook beter dan geen geur! Kies daarom een leuk geurproduct en maak van je huis helemaal een thuis.

 

 

Lees meer