Wonen & Deco subcategorieën:

Wonen en decoratie

De decoratie van je huis is ontzettend belangrijk voor het creëren van de juiste sfeer. Een paar kaarsjes neerzetten kan iedereen, maar hoe creeër je een huis waarin je je thuis voelt, waar je je ontspanning kunt vinden en waarin je tot rust komt en oplaadt voor de volgende (werk)dag. Met de producten die Warenhuisgigant aanbiedt, heb je een ruime keuze aan decoratie voor in jouw huis. 

 

Hoe decoreren?

De grote meubelen zijn meestal niet zo'n groot probleem, maar het zijn de kleine decoratie items en de subtiele stijltoevoegingen die je huis persoonlijk maken. Met kleine handelingen, extra toevoegingen of veranderingen kun je al een geheel nieuw effect creëren. Denk aan accessoires voor op de vensterbank, zoals mooie, bijzondere beelden en objecten of aan verschillende kleuren kaarsen. Een mooi dienblad waar een mooie vaas met bloemen op staat. En niet te vergeten, woontextiel. Zachte kussens en lekkere warme plaids. Je kunt eindeloos combineren.

Jouw huis, jouw stijl

Misschien vind je het lastig om je huis in te richten en weet je niet zo goed wat de kleuren en materialen zijn die bij jou passen. Daarom hebben we voor jou een aantal tips die je kunnen helpen met het inrichten van jouw stulpje. Deze tips zullen je helpen om je droomhuis in te richten!

Het allereerste waar we je adviseren om mee te beginnen is zoeken naar inspiratie. Inspiratie kun je opdoen door een woonwinkel te bezoeken. Als je daar geen zin in heb, kun je ook gewoon een woonmagazine pakken en daar doorheen bladeren. En als je die niet hebt kun je natuurlijk ook nog op het internet kijken. Kijk op een leuke woonblog of woonmagazine waar allerlei met ideeën om je inspiratie te geven.

Heb je je inspiratie gevonden? Dan kun je verder gaan met de volgende stap: een moodboard maken. Doe dit door kleuren, accessoires en meubels te verzamelen waarvan jij vindt dat ze jouw stijl zijn. Ben je meer van de oude garde? Dan kun je een moodboard maken door fanatiek te gaan knippen en plakken. Kun je wel omgaan met een computer en wil je liever op zo’n manier ermee bezig gaan? Dan kun je ook bijvoorbeeld apps gebruiken om je moodboard te maken!

De volgende stap naar je perfecte inrichting is om een indeling te maken. Kijk naar alle ruimtes in je huis en bedenk wat waar het beste zal staan. Om het makkelijker te maken kun je de plattegrond of bouwtekening van je huis erbij pakken. De gouden tip is: durf! Denk een beetje ‘outside of the box’ zoals ze dat zo mooi zeggen in het Engels. Als je net een huis hebt gekocht is er misschien nog wat mogelijk met het oog op de muren van je huis. Wat zou er gebeuren als je die ene muur weghaalt of verplaatst? Of kun je ergens nog een aanbouw, dakkapel of veranda aan plaatsen?

Nog iets waar je op kunt letten is kleur. Ben je iemand die houdt van felle kleuren of meer pasteltinten? Het is belangrijk dat je kiest voor kleuren die je rust geven en bij je passen. Het is het beste als je een rustige basis hebt waarbij je wat creatiever kunt worden met accessoires die opvallen. Als je wel meer wilt gaan voor een bonte kleurenmix, dan moet je wel zorgen dat de kleuren goed bij elkaar passen. Neem een kijkje bij de producten in deze categorie en richt daarmee je woonkamer in!

Wat jouw stijl ook is, Warenhuisgigant heeft voor ieder wat wils! Stijl jouw huis naar jouw smaak en nodig je vrienden en familie uit, zodat jij met trots je nieuwe inrichting kunt showen

Lees meer