Diversen Pasen

Er bevinden zich momenteel geen producten in deze categorie.

Diversen Pasen

Ben je helemaal in de Paas-stemming? Maar mag je huis nog wat meer Paasgevoel uitstralen? Je kunt je huis helemaal voorjaar-proof maken met de producten uit deze categorie! Het zijn de kleine dingetjes die het grote geheel perfectioneren. Wat dacht je bijvoorbeeld van leuke kussentjes met een foto van een lammetje erop? Dat straalt natuurlijk een en al voorjaar uit! Er zijn nog veel meer soorten diverse paasvoorwerpen die je Pasen tot een hoger niveau brengen. Hier volgen een paar leuke producten die je zeker niet mag missen!

Mandjes

In deze categorie zitten mandjes die eigenlijk niet mogen ontbreken bij Pasen. Je kunt ze namelijk voor verschillende Paas-activiteiten gebruiken. Een populaire activiteit tijdens Pasen is natuurlijk paaseieren zoeken. Maar heb je er wel eens aan gedacht aan waar je je eitje kwijt moet wanneer je hem hebt gevonden? Een mandje is hier ideaal voor. Het is niet alleen ontzettend praktisch maar het ziet er ook nog eens heel erg leuk uit. Vul het mandje met wat hooi voor een nog leuker geheel. Als je met meerdere mensen eieren aan het zoeken bent kun je op het einde de mandjes naast elkaar houden. Vervolgens kun je de eieren gemakkelijk tellen en zie je zo wie de winnaar is!

Naast het zoeken van paaseieren kun je de mandjes ook gebruiken bij een andere echte Paas-activiteit, en dat is natuurlijk eieren verven. Als de eieren geverfd zijn en ook zijn opgedroogd moet je ze natuurlijk een leuk plekje geven in je huis. Ook dan kun je een mandje vullen met hooi om vervolgens je eitjes in uit te stallen. Wat overigens ook een leuke plek zou zijn voor geverfde paaseieren is dit leuke nestje. Want uiteindelijk horen eitjes natuurlijk gewoon in een nest!

Verder kun je de mandjes ook gebruiken om een leuke paasdecoratie van te maken. Vul bijvoorbeeld het mandje met deze stofmix en doe er een paar leuke dierfiguurtjes in. Dat zal er ongetwijfeld ontzettend leuk uit zien!

 

De cupcakejes

Vind je het leuk om mensen voor de gek te houden? Deze cupcakejes zijn haast niet van echt te onderscheiden. Ze zijn helemaal geschikt voor het voorjaar met de leuke uitvoering haas, kip en wortel. Zet ze neer in je woonkamer of keuken, op een leuke etagère. Het handige aan deze cupcakes in tegenstelling tot echte cupcakes is dat ze altijd goed blijven. Je kunt ze dus al ruim voor Pasen neerzetten!

Hangende planten

Heb je genoeg van planten in de vensterbank en wil je een keertje wat anders? Dan kun je voor de verandering ook je planten ophangen. Niet alleen leuk voor tijdens Pasen maar natuurlijk ook op andere tijden van het jaar zullen de planten erg leuk staan!

Paasontbijt accesoires

Met Pasen zullen veel mensen een paasontbijt hebben. Hierbij kan een leuk tafelkleed natuurlijk niet ontbreken. Maar hoe stal je je lekkere broodjes uit en de gekookte eieren? Je kunt het natuurlijk gewoon op een bord leggen of een schaal gebruiken. Maar wat het misschien nog gezelliger maakt is om het eten in de mandjes te leggen! Dat straalt natuurlijk gezelligheid uit en dat maakt je paasontbijt nog leuker!

Maak de decoratie van je ontbijt verder af met een leuk tafelkleed en je bent klaar om te gaan eten!

De perfecte details

Wil je aan iedereen laten zien dat je echt van voorjaar houdt? Leg dan bijvoorbeeld deze kussens op je bank. Maar wat dacht je ervan om je gasten helemaal in voorjaar-stijl te verwelkomen met deze schattige deurmat met lammetjes erop? En hoe leuk is het om je afwas te drogen met deze theedoeken? Op de theedoek staan schattige kipjes, de kers op de taart voor een complete Paas-inrichting.

Lees meer