Dierfiguren

Er bevinden zich momenteel geen producten in deze categorie.

Dierfiguren

Pasen is een leuke feestdag en wordt geassocieerd met verschillende dingen. Met Pasen denk je natuurlijk aan paaseieren en de paashaas. Maar er zijn ook andere dieren die deze periode in de aandacht staan. Wat dacht je bijvoorbeeld van de schattige lammetjes die geboren worden? Om Pasen te vieren kun je je huis versieren met allerlei leuke homedeco accessoires. Maar om wat meer details toe te brengen aan je versiering is het ook leuk om wat kleinere voorwerpen aan je decoratie toe te voegen. Uiteindelijk kunnen de kleine details zorgen voor het leukste totaalplaatje.

In deze categorie kun je verschillende soorten dierfiguren vinden die je huiskamer of welke kamer dan ook kunnen versieren tijdens Pasen. Er zijn leuke diertjes gemaakt van allerlei soorten materialen. Van keramiek tot hout, en van pluche tot aardewerk. Het is ook het leukste om voorwerpen die gemaakt zijn van verschillende soorten dingen in huis uit te stallen. De bonte verzameling van verschillende materialen zorgt voor een mooi aangezicht in je huis en zal van Pasen een echt feest maken. Weet je niet zo goed wat je allemaal met die leuke dierfiguurtjes kan doen? Nu volgen een aantal tips over wat je met deze gezellige beesten kunt doen! Zo zijn ze leuk om uit te stallen bij een paasontbijt maar ook gewoon leuk als decoratie in bijvoorbeeld je vensterbank of op tafel.

Paasontbijt

Een paasontbijt is hartstikke gezellig. Samen genieten van heerlijk brood en natuurlijk mogen de eieren niet ontbreken. Maar er is nog iets wat niet mag ontbreken bij een paasontbijt, en dat is natuurlijk een leuke decoratie! Veel mensen vinden het al prima als er alleen een tafelkleed op de tafel ligt, maar het kan natuurlijk nog veel en veel leuker ingericht worden. De dierfiguurtjes in deze categorie kunnen helpen bij het opvrolijken van de tafel.

Decoratie op de vensterbank

Niet alleen tijdens het paasontbijt zullen deze figuurtjes erg leuk staan, je kunt ze ook op andere plekken in je huis neerzetten om een leuk paastafereel te creëren. Wat dacht je bijvoorbeeld van het plaatsen van deze figuurtjes in je vensterbank? Deze leuke schaapjes staan te springen om je vensterbank op te vrolijken en mensen blij te maken met hun schattige uiterlijk! En deze kleine hangoorkonijntjes willen de schaapjes graag vergezellen.

Decoratie op tafel

Ook in de woonkamer zullen deze figuurtjes leuk staan. Bijvoorbeeld op de salontafel op een schaal met wat hooi ter decoratie. Zo voelen de diertjes zich ook het meeste thuis natuurlijk.  Wil je wat sneller klaar zijn met decoreren? Dan kun je ook kiezen voor deze kippetjes in een nest, die al helemaal gesetteld zijn in hun nestje!

Lekker hangen!

Er zijn ook een aantal diertjes die het leuk vinden om te zitten., zoals dit zittende konijn. Zet hem neer op je vensterbank, schouw of kast. Op die manier zullen de bungelbenen alle ruimte hebben om te kunnen hangen! De zittende diertjes zijn een leuke toevoeging aan je paasdecoratie omdat ze misschien wat opvallender zijn dan de kleine figuurtjes die je zo kan neerzetten. Omdat ze aan de rand zitten zul je ze sneller zien! En met hun vrolijke gezichtjes kun je ook niks anders doen dan glimlachen wanneer je naar ze kijkt.

De leukste figuurtjes

Zoals je al hebt kunnen lezen zijn er veel verschillende soorten figuurtjes die je met Pasen kunt gebruiken om je huis te versieren. Heb je nu een creatieve ingeving gekregen en wil je direct aan de slag met het decoreren van je huis? Wacht dan niet langer en kies een paar leuke dierfiguren uit deze categorie! Weet je nog niet zo goed welke figuurtjes je wilt gebruiken? Neem dan nog even een goed kijkje in deze categorie, de diertjes staan te popelen om in je huis te staan!

Lees meer